Detail info
Close

KDO SE BOJÍ POSTELE?, Kyjov

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
KDO SE BOJÍ POSTELE?, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV

Letní scéna pod kaštany

Divadlo Artur
Účinkují: Monika Timková, Karel Zima
Režie: Jindra Kriegel
Autor: Patricio Villalobos
Hudba: Johann Pachelbel
Délka představení: 120 minut

Komedie z pera Patricia Villalobose, čtyři nezávislé příběhy, které spojují mezilidské vztahy, jedna postel a samozřejmě problémy.

Příběh první:
Novomanželé se chystají na svou svatební noc. ONA k této důležité chvíli svého života přistupuje plna obav, předsudků a úzkosti. ON má před sebou jediný cíl: konečně po osmi letech vztahu uskutečnit i jeho fyzickou stránku a dostat - nyní již svou novomanželku - do postele.
Příběh druhý:
šéfová je na služební cestě se svým podřízeným, který myslí pouze na práci. Šéfová se rozhodne předstírat nevolnost a využít všech možných způsobů jak by svého podřízeného svedla. Rozhodne se ubytovat v motelu u cesty....
Příběh třetí:
Dvojice zlodějů se po vyloupení klenotnictví ukryje v hotelovém pokoji. Adrenalin, strach a napětí z právě prožitého nebezpečí a k tomu vědomí, že je hledá policie - to vše v každém z nich probudí naprosto nečekané a neznámé city, kterým jsou nuceni se postavit...
Příběh čtvrtý:
Po dlouholetém monotónním a stereotypním vztahu se manželka rozhodne prolomit všednost a vztahu znovu dodat jiskru. Snaží se ze všech sil manžela vymanit z letargie a nezájmu, do kterého za ta léta zabředl. Jemu ale pokusy o změnu nejsou po vůli a tak začne dělat vše pro to, aby ho jeho manželka nedostala do postele a nedosáhla tak svého...Co bude dál?

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

možná Vás bude zajímat:
PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top