Detail info
Close

Kouzelná školka - Michalovi mazlíčci, Kyjov

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
Kouzelná školka - Michalovi mazlíčci, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV

Kouzelná školka - Michalovi mazlíčci
Zábavné divadelní představení s Michalem z televizní Kouzelné školky. Přijďte si hrát, přijďte se bavit a HLAVNĚ SMÁT s dětmi do divadla v Kyjově! "Michale, když máš na opasku ještě dvě volné dírky za přezkou, tak si nehraj na to, že už jsi dospělý!"
Michal si občas myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi. Jeho "plyšáci", největší mazlíčci, ho ale v představení přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si s nimi může klidně dál.
Michal v Mazlíčcích představuje svoje miláčky ze zvířecí říše a děti s ním cestují v prostoru i čase. Přenesou se s Michalem na klidné a prosluněné místo v pralese v Africe, kde potkají ty nejvyšší, nejodvážnější i nejroztomilejší exotické zvířecí přátele. Pak už ale rychle zase zpátky do Michalova dětství a jeho dětského pokojíčku, kde na něj čekají další jeho oblíbení plyšáci ... a hlavně spousta vzpomínek, do kterých se vrátí spolu s dětmi v sále... Nemůže chybět zábava, soutěže ani překvapení ...? Víte, koho má Michal opravdu moc rád, je jeho Miláček a vy ho dobře znáte? Napovíme Vám, že má žlutou barvu, těšíte se...?
V představení uvidí děti skutečné hračky, své oblíbené plyšáky, do kterých se zamilují nejen ony, ale také jejich rodiče.

Michal Nesvadba je autorem více než 1000 scénářů televizních Kouzelných školek, nejlepší je ale NAŽIVO! Autorská divadelní představení nabízí zábavu a humor, který děti od Michala milují. Děti jsou strženy atmosférou spolupráce a komunikace, jsou bezprostřední a aktivní a to i ty úplně nejmenší nebo ty které mají v jiných situacích ostych, tak tady, a s Michalem, to neplatí!
Proto Vás bez obav zveme: Přijďte si hrát! Přijďte se bavit a HLAVNĚ SMÁT s Vašimi dětmi a s Michalem!

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top