Detail info
Close

Dechová hudba LEGRÚTI, Kyjov

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
Dechová hudba LEGRÚTI, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncerty Seriálu dechových hudeb 2023 budou živě přenášeny Českým rozhlasem Brno a provázeny známými rozhlasovými moderátory.
Vítěz soutěže Zlatá křídlovka z roku 2010 baví posluchače nejen na tanečních zábavách, ale i na prestižních festivalech v republice a zahraničí. Kapela koncertovala v Německu, Rakousku, Belgii, Švýcarsku nebo na Slovensku. Svůj jedinečný zvuk a styl ale získala v jihomoravském vinařském městě Velké Bílovice, kde má kromě vína nezastupitelnou tradici folklor a dechovka. Zejména hody pod májů jsou pro Legrúty zdrojem zkušeností, které využívají pro svůj osobitý projev a muzikalitu. Kapelník Martin Valent a ostatní členové kapely vystupují ve vyšívaných lidových krojích typických pro národopisný region Hanácké Slovácko. S chutí a mladistvou energií hrají skladby známých českých a moravských autorů ale i vlastní autorskou tvorbou. Pod tou se podepisují dvorní skladatelé Peter Studenič, Martin Valent, Michal Čmarada a Soňa Polláková. Kapela vydavala dvě nahrávky, ta poslední nese Už je Vám Legrúti, a to podle sborové písně upomínající na zvyky při rukování chlapců na vojnu. Legrúti jsou dechovkou s tradičními základy, která chce potěšit i náročnější publikum.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top