ČESKÝ MEJDAN S IMPULSEM 2024

Český mejdan s Impulsem, tradiční domácí hudební akce, se koná už po osmé a Rádio Impuls na ní oslaví své 25. narozeniny. Jedná se o téměř pětihodinový koncertní maraton a na diváky letos čeká několik překvapení. Bude to v sobotu, 19. října 2024 v pražské O2 areně.

Pro letošní rok připravilo Rádio Impuls ve spolupráci s producenty Stratexem a Bestportem opravdu pestrý program se zajímavými a velkými jmény. Vystoupí DIVOKEJ BILL, NO NAME, LENKA FILIPOVÁ, LENNY, MICHAL HRŮZA a QUEENIE, a to ještě není všechno.

S radostí můžeme oznámit, že jednou z hlavních hvězd tohoto ročníku bude skvělá a úspěšná skupina MIRAI, které se podařilo O2 arenu několikrát vyprodat. Kapela právě vydala svou čtvrtou desku Tomodachi, ze které už posluchači znají hity Summer love nebo nejnovější Easy, které v aréně také zazní naživo.

Své největší hity jako Žily, Ty a tvoja sestra nebo Lekná přijedou na mejdan zahrát slovenští NO NAME, kteří vydali nové album s výbornou novinkou Ak nejde o všetko.

Netradičně společně se na jednom pódiu potkají dvě pozoruhodné zpěvačky. Nestárnoucí LENKA FILIPOVÁ a její talentovaná dcera zpěvačka LENNY. Každá z nich bude mít svůj samostatný set, ale objeví se i ve společném populárním duetu Samotní nejsme nic.

K sestavě letos patří kapela DIVOKEJ BILL. Naživo zahraje nejen novinky ze skvělého posledního alba Bazilišek, jako jsou třeba Lahůdky, ale i hity, které k Billům neodmyslitelně patří.

Poprvé na této hudební události zazní i světové hity, které znáte z repertoáru slavné skupiny Queen.
Nejznámější český tribute band světového formátu QUEENIE, který už několikrát dobyl O2 arenu ve velkém stylu, přinese nejslavnější hity nesmrtelného Freddieho Mercuryho i na Český mejdan s Impulsem 2024.

Do O2 areny zamíří znovu také MICHAL HRŮZA. Jeho jméno je zárukou, že si na Českém mejdanu zazpíváte známé hity jako Černý brejle, Pro Emu nebo Napořád a chybět nebude ani jeho letošní povedená rádiová novinka Mikádo, na které spolupracoval Ivan Mládek.

Vstupenky rychle mizí, vyprodáno už je 50% kapacity, proto s nákupem neváhejte.

V prodeji jsou opět i speciální lístky VIP Experience na sezení přímo u pódia a s cateringem.

Vstupenky jsou k zakoupení v prodejní síti Ticketportal.

Producenty koncertu jsou Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport.

Top